Наум Шопов напомпа и балдъзата

0

Наум Шопов сложи чисто нови импланти на балдъзата си Ая. След като увеличи обиколката на жена си Теа, още преди да му роди дъщеря, д-р Шопов сложи силикон и на сестра й

Младият лекар лично е асистирал и при двете операции, като част от учебната си практика, докато учел. Общо 15 000 лева стрували операциите на жена му и сестра й, а разликите са видими.

Шопов–младши, който се изявява и в сериала „Откраднат живот” дал много сериозни съвети на балдъзата си, преди да реши да се оперира. И пак по същия начин третирал и половинката си, когато тя решила да си сложи силикон.

Като истински лекар, д-р Шопов съветва и многобройните си почитатели за борба с коронавируса, пише „Телеграф”. Той ги съветва да спазват добра хигиена–да не пипат лицето си, да не се доближават близо до болен и да спазват добра лична хигиена.

Именно защото вирусът е нов, имунната система не знае какво да прави с него, обяснява наум. Той коментира, че 80 % от заболелите ще го изкарат леко, а при останалите може да се стигне до реанимация. Това най-често са пациенти с тежки съпътстващи заболявания.

Това, което прави новият вирус по-опасен от сезонния грип е неговият показател R0. При обикновения грип R0 e 1–1.5, което означава, че болен човек може да зарази между 1 — 1,5 души.

При коронавируса тази стойност е 3,5 — 4,5 души.

Междувременно заболяването ще влезе и в следващите епизоди на сериала „Откраднат живот”, обяви пред БНР креативният продуцент Виктория Бехар.

Прегледана: 140960

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече