Наум Шопов напомпа и балдъзата

0

Наум Шопов сложи чисто нови импланти на балдъзата си Ая. След като увеличи обиколката на жена си Теа, още преди да му роди дъщеря, д-р Шопов сложи силикон и на сестра й

Младият лекар лично е асистирал и при двете операции, като част от учебната си практика, докато учел. Общо 15 000 лева стрували операциите на жена му и сестра й, а разликите са видими.

Шопов–младши, който се изявява и в сериала „Откраднат живот” дал много сериозни съвети на балдъзата си, преди да реши да се оперира. И пак по същия начин третирал и половинката си, когато тя решила да си сложи силикон.

Като истински лекар, д-р Шопов съветва и многобройните си почитатели за борба с коронавируса, пише „Телеграф”. Той ги съветва да спазват добра хигиена–да не пипат лицето си, да не се доближават близо до болен и да спазват добра лична хигиена.

Именно защото вирусът е нов, имунната система не знае какво да прави с него, обяснява наум. Той коментира, че 80 % от заболелите ще го изкарат леко, а при останалите може да се стигне до реанимация. Това най-често са пациенти с тежки съпътстващи заболявания.

Това, което прави новият вирус по-опасен от сезонния грип е неговият показател R0. При обикновения грип R0 e 1–1.5, което означава, че болен човек може да зарази между 1 — 1,5 души.

При коронавируса тази стойност е 3,5 — 4,5 души.

Междувременно заболяването ще влезе и в следващите епизоди на сериала „Откраднат живот”, обяви пред БНР креативният продуцент Виктория Бехар.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече